Realita za zdí

Realita za zdí

Anotace: 5 basen pro ni

Daleko od tebe
to je i metr
chci tě mít u sebe
jsem jak Černý Petr

Miluji nebo nenávidím
přez zeď teď koukám
protože budoucnost nevim
pohřební píseň si broukám

Každé tvé slovo je
Je a přitom není
Miluješ mě?
Jenom v mém snění
Autor LoveM, 14.05.2009
Přečteno 266x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí