Princezna? ¦

Princezna? ¦

Anotace: ¦ <3

Znám jednu princeznu překrásnou,
ještě krásnější než jarní kvítí,
co místo střevíčků kopačky nosí,
místo šatů v drezu se honosí,
vidím ji jako hvězdu jasnou,
co na cestě ke štěstí svítí.
Autor sherrynka, 14.05.2009
Přečteno 294x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí