Čím jsi mi?

Čím jsi mi?

Anotace: ... vším ...

Jsem šťastná, věrný příteli,
ač slasti v duši potemněly.

Jsi mojí cestou na věčnost,
v mém srdci nejmilejší host.

Jsem ženou, snad sis toho všim,
a ráda bych ti byla vším.

Že miluji Tě, dobře víš,
a věřím, že to samé ke mně pocítíš.

Vědět tak, co Ti ještě brání,
být se mnou od teď do skonání.

Vím, nejsem žádná světice,
a ani svitem hvězd, měsíce.

Však povím Ti: jsi mým osudem,
rozhoupej se dřív, než už tu nebudem.
Autor Inge, 14.05.2009
Přečteno 327x
Tipy 7
Poslední tipující: NikitaNikaT., bejbyyyy, labuť, Bíša, 6thSun
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezké, vzpomínám na Tebe

11.06.2009 01:49:00 | Ik

Hezké vyznání, upřímné, žádoucí.

22.05.2009 16:57:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí