Krev v tvých...

Krev v tvých...

Anotace: první dva verše mě napadly při odemykání dveří...asi na těch procházkách zmoklým městem opravdu něco bude.

Proč je krev v tvých polibcích...
Proč koušeš mě do rtu?!
Ruce tvé jsou studené A oči mě děsí
a pak najednou...

Lásko? Kde jsi?

Mám na jazyku krev A je tvoje nebo moje?
V mých žilách pouliční nepokoje
mé srdce pumpuje do hlavy hřebíky...

Zas nové ráno Zas začnem od píky
zas začnem znova počítat hodiny minuty
zas večer to s náma bude nahnutý

Zas večer mě kousneš do rtu až budeš mě milovat jak jen ty to umíš.

Rozumíš?
Autor Bůchví..., 14.05.2009
Přečteno 353x
Tipy 12
Poslední tipující: Barpob, Alasea, klara07, malá čarodejnice wiggová netopýrková, WAYWARD, zrrrr, AndyKo, dablik007
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

silné.. a je z toho cítit.. zoufalství? bezmoc? bolest? nevím, něco zvláštního..

07.06.2009 16:43:00 | Barpob

možná i když rozumíš, tak to neumíš...
nevím jestli by ses smál, kdybych tě chtěla kousnout...

15.05.2009 15:13:00 | malá čarodejnice wiggová netopýrková

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí