Adélkovská

Adélkovská

Anotace: ...anóbrž jsem letní blouznivec...

Ráno v ústech pachuť dehtu
po těle chvějivé peří
pár kapek rudých na rtu
krev,nebo víno? Kdo věří?

Snad jsem tolik neproved
dychtivý, lačný tvého sametu
jen pro mne pomalý jed
hřejivý pocit, ticho sovy za letu.

Asketa černý tělem, bledý na duši
Thetis krásných nohou
v tvých píscích jsem až po uši
nezvyklé, jak snad někdy rudnou...
Přečteno 290x
Tipy 4
Poslední tipující: zvířenka, WAYWARD, sophia92
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...pochopitelně jinotaje

14.05.2009 23:04:00 | WAYWARD

...obraty i inotaje

14.05.2009 23:03:00 | WAYWARD

asketa.. čiernobiely... ten sa mi páči mimoriadne

14.05.2009 21:09:00 | sophia92

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí