---

---

Anotace: ---

A toužíš a nevíš
a hledáš a hledíš
a swing a jazz
a pop a rock
a blues

A ptáš se a doufáš
a chodíš a zoufáš
a zoufáš a zouváš
a botky a čapky
a výš

A brebtáš a myslíš
a voláš a visíš
a žvaníš a píšeš
a písmena a čísla
a knihy a kůže
a růže!
Autor TheTruffle, 14.05.2009
Přečteno 289x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí