Když jsi tam tak seděl...

Když jsi tam tak seděl...

Anotace: chjooo x( ... dneska mě dostal x( .. takhle v piči x( ... to už nedělej dpč!!!

Když jsem tě viděla,
sedět tam.
Raděj bych se zabila,
třebaže se nikdy nenaučila nevinným hrám.

Bezmocná,
nejraděj tě obejmula.
Ztracená,
polibkem utěšila.

POvědela,
jak o tobě sním noc,co noc.
Zašeptala,
miluji tě moc.
Autor Dark dream, 14.05.2009
Přečteno 373x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí