Dobrou noc

Dobrou noc

Anotace: poděkování a popřání dobré noci :-)

Díky Tobě mám úsměv na mé tváři.
Díky Tobě mi zas oči štěstím září.
Díky Tobě opět vím co je láska.
A není to jen s city hloupá sázka.
Já děkuji Ti strašně moc
a přeji Ti krásnou dobrou noc.
Autor Labanda, 15.05.2009
Přečteno 523x
Tipy 2
Poslední tipující: BARBYE
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí