ÚSTA

ÚSTA

Anotace: ..................

Sbírka: TAK

Ústa mocnou sílu mají,
líbají lžou, proklínají....
Umí dávat brát i škodit,
umí laskat svádět hladit...

Umí obléct hezké šaty,
umí svlékat svými rety...
V proudu slov jsou vše a nic,
medem sladkým, hrou bez hranic..

Jejich pokrm božská mana,
nebo hořkost poznání,
rudou tuží zobrazena,
v našem světě líbání...

Je to místo kde tě vídám,
chycen v sít tvých úsměvů,
je tam anděl o němž snívám,
v nádheře a nápěvu...

Že jsi důkaz přítomnosti,
ústa právě téhle chvíle,
co tu píši v podrobnosti,
že jsi odraz v božím díle...
Autor PANGÁSIUS, 15.05.2009
Přečteno 650x
Tipy 21
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Koza, JED, Prokešová, Mraveneček, Xindy, efeeez, Quigleika, Agniezka, Emira, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc pěkné

14.02.2010 09:01:00 | Koza

parádní, hlavně ten konec..super

21.05.2009 14:32:00 | Agniezka

ta se mi líbí :) ST

20.05.2009 01:41:00 | Emira

Krasne vykreslena usta.

17.05.2009 22:52:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí