Prej…

Prej…

Anotace: Kdysi dávno...

Prej mě máš rád
a nechceš mě ztratit,
prej bych ti chyběla
- říkáváš mi -
/(v)šak já vím.../

Prej jsem jen tvoje
a záleží ti na mě
/(v)šak já vím.../

Prej se ti líběj
moje ďolíčky ve tvářích
* když se směju *
Prej jsem tvoje všechno.
/(v)šak já vím.../

Prech nechceš žádnou jinou
Prej šeš mi věrnej
Prej jsem tvá jediná
/(v)šak já vím.../
.× Ale nevěřím ×.
Autor MiaaWei, 15.05.2009
Přečteno 356x
Tipy 3
Poslední tipující: jesterka, Carver
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí