Odpuštění

Odpuštění

Anotace: Název mluví za vše

Odpuštění

Říkáš mi sbohem,
Já tobě nashledanou,
Mám tě rád, ač odkoplas mě stranou,
Nekazím poslední dojem.

Důvod zněl,
- Málo se vidíme, jsme málo spolu
A já jenom říci směl,
Ano – a byl konec rozhovoru.

Slunce, co do chvíle té zářilo,
Krásy veškeré své pozbylo.
Já seděl – neschopen slova,
Ty, čekajíc reakci, neklidná strachem,
Bála ses, že zkusím to znova,
- však mně vše zšedlo prachem.

Po odchodu věděl jsem,
Už nikdy tobě přítomen!
Já…čas obrousil bolesti hrany,
A dřívější fráze – stát se kamarády,
Smysl má
– koneckonců – láska trvá věčně
a tys pořád má známá.
Došlo mi …konečně…
Autor Thanatos Mortis, 26.10.2005
Přečteno 397x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mi to připadá přesně dané tímto vyjádřením, sedlo to do mých představ.

27.10.2005 17:52:00 | Krtica

no ode mě máš 100vku..ten začátek byl zrýmován téměř dokonale a celkově se mi to dost líbí!!
jdu na další :o))

26.10.2005 14:35:00 | šuměnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí