Miluji tě

Miluji tě

Anotace: Básnička psaná pro přítele...

Jsi sluníčko mého dne,
které ke mně úsměv pne,
co září ve dne v noci.
Otáčím se za tebou jako slunečnice,
ona potřebuje k životu slunce,
já potřebuju k životu tvé srdce,
Miluju tvůj smích, úsměv,
tvé věčné grimasy,
dokonce i tvou nezbednost.
Jsi naprosto nevypočitatelný.
Nikdo tě dokonale nezná,
ani nemůže, protože jsi tajemný,
tak přitažlivě tajemný.
Stále se v sobě nevyznám,
najednou vždy zjistím,
že tě neznám.
Nevadí mi to,
vlastně to na tobě miluju.
Miluji tě, ať si jakýkoli…
Autor Monika Lily Serena, 15.05.2009
Přečteno 441x
Tipy 6
Poslední tipující: ilona, jedam, Lioness, Prokešová, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí