Miluj a trp...

Miluj a trp...

Anotace: Být,žít,milovat a snít...

Miluji či jen ráda mám,
chci vědět,chci cítit...
Sama v sobě se nevyznám,
nechci již jen hloupě být
-chci žít.....

Opustila nás láska...?
-kdo ví-
Vypařila se jak dým
-ten nic nepoví-
...ne nechci-nepustím...
Autor sarycek, 15.05.2009
Přečteno 368x
Tipy 3
Poslední tipující: Zelená okurka, Dilla, Shnecek
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí