Ty a smutek..

Ty a smutek..

Anotace: ...

Že jsem s tebou šťastná víš,
ať je to cokoliv, ty to smíš.
Jsem šťastná, že tě znám
Přesto smutek v srdci mám.

Od sebe jsme daleko moc,
netrávíme spolu žádnou noc.
Usínáme každý sám a spolu přesto,
necítíme něžné gesto.

Užíváme si chvíli každou,
při loučení máme tvář smutnou.
Nejraději bych tě nikam nepustila,
už nikdy se s tebou neloučila.

Nemůžeme se do náručí schoulit,
Tvojí krásnou tvář pohladit.
Když je ti těžko nemoct být u tebe,
smutek se mnou rozlije…
Autor šášátko, 16.05.2009
Přečteno 329x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí