Vyznání

Vyznání

Anotace: Jsou to tři krátké verše :)

1) Lásko, Ty jsi můj sen
Ty jsi můj všední den
jsi můj anděl strážný,
Ten co je ke mně vždy tak něžný.
Jsi moje pomoc,
Proto pro mě znamenáš tak moc.

2) Chybíš mi tak moc,
Chci s tebou být celou noc,
Hladit tvoje tělíčko,
Cítit tvoje teplíčko,
Líbat tvoje rty
Můj život jsi jen ty.. ?

3) Chci tě líbat
Chci se tě dotýkat
Chci ti šeptat ty slova plný lásky
Šimrat tě mými vlásky
Dívat se do tvých nekonečných očí
To vše mi ke štěstí stačí
Ležet vedle tebe
dívat se na nebe
Já totiž miluju jen tebe
Autor Bari, 16.05.2009
Přečteno 676x
Tipy 1
Poslední tipující: Elisha
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí