Nemusíš již setrvat

Nemusíš již setrvat

Anotace: Love is too close to hell...

Sbírka: Melancholické výtvory spanilé vážky

Můžeš jít,
já tě nedržím.
Pros si,
já te neslyším

K nohám,
skládám ti své díky.
Žal si uschovám,
na vhodnější chvíli.

Ač milovat,
jsem si dovolila.
Lítost,
jsem necítila.

Vděčná jsem,
za chvíle, cos mi věnoval.
Za tvá něžná slova,
co jsi mi daroval.

Vidím,
že odcházíš nerad.
Cítím,
že chceš se starat.

Jdi už, lásko,
běž si k ní.
Snad ta jiná,
tě štěstím zahltí.
Autor Němá, 17.05.2009
Přečteno 412x
Tipy 8
Poslední tipující: Katlen, Duhová, dream in emptiness, Nút
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

bolí každej řádek

17.05.2009 04:19:00 | Nút

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí