11.3.2009

11.3.2009

Anotace: Toto bylo věnováno pro mého teď už bývalého přítele...

Tenkrát večer smutný
Pak si přišel ty
Veselý,šťastný
A mě hned přešly všechny zloby

Stačila minuta
Srdce láskou naplnilo se
Stačila hodina
Hlava láskou zatočila se

Ten večer chladný
Pomluvy o tobě
Ať zdá se ti to nemožný
Já zamilovala se do tebe

Je to příběh bláznivý
jednoho večera
Je však pravdivý
Spojila nás náhoda

Miluji tě čím dál víc
Šťastná sem s tebou
Bez tebe nebude už nic
Tak buď už jen semnou

Vždy když zavřu oči
Vidím tebe
Svět se náhle zatočí
Jsi jako modré nebe

Nekonečný, nespoutaný
Topím se v hloubce tvých očí
Buď semnou šťastný
Snad to nikdy neskončí

Vším jsi pro mě TY!
Autor Bari, 17.05.2009
Přečteno 356x
Tipy 2
Poslední tipující: al-pacino
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí