Slzy...

Slzy...

Anotace: nevíím.:D

Po tváři mi stékají slzy.
Jedna za druhou z mých očí se derou.

Ty jsi zachumlaný posteli.
Spokojeně spíš.
Vzpomínám na tu neděli,
když my dva se potkali.
Byl to den jako každý jiný
pro mě - NEZAPOMENUTELNÝ.

Po tváři mi stékají slzy.
Jedna za druhou z mých očí se derou.

Paprsek slunce osvítil ti záda
ty právě ve snu, supermanem jsi.
Každý tvůj pohyb - já mám tě ráda.
víc než kdokoli.
Miluju tvé oči, úsměv.
Miluju tvé sny, polibek.
Miliuju....

Jedna za druhou z mých očí se derou.
Ty slzy štěstíí..
Autor klajusenka, 17.05.2009
Přečteno 495x
Tipy 4
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Bíša, Kapka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jéé... to je dobře!

17.05.2009 16:41:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí