Neboj,neublížím ti

Neboj,neublížím ti

Anotace: Občas se nás můžou kluci bát což znamená v hloubi duše milovat ale ve viditelnách citech spát

Chceš něco říct
láska se za hlavu nehází
chceš něco říct
v mém srdci jen tvá slova zní

si pro mě lásko něco víc
co víc dá se k lásce říct
snad jenom ty dvě slova
miluju tě -dokola....znova

stačí se na tebe podívát
a vím že dnes nebudu moct spát
nechci od znova začínat
znova slyšet promin nemám tě rád

řekni mi ty dvě slova
opakuj je dokola a znova
obejmi mne jako by to bylo naposled
při tvém obětí točí se mi svět

baby,I miss you

pochopíš to
scházíš mi hrozně moc
lásko jedna noc
to je prostě moccccccc

a kdybych tě neviděla
žřejmě steskem bych umřela§
ještě tolik snad jsem nemilovala
stačilo bych kdybych věděla
že myslíš na mě a s tebou mluvila

jsem vždy v sedmém nebi
když hlavou honíš se mi s
stačí ti to takhle říct
nebo potřebuješ to do básničky splíst

miluju tě pochop to
lásko prosím at stojím ti za to
Autor kávěnka, 17.05.2009
Přečteno 370x
Tipy 4
Poslední tipující: jesterka, Rošták Domča, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Wooow,no tak to je dílko,fakt dojemné dílko...připomělo mi to sebe...také prožívám něco podobného...jen tak dál...moc se mi básnička líbila...

18.05.2009 14:47:00 | Rošták Domča

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí