„Balim tě“

„Balim tě“

Anotace: ... ale myslím že je to o ničem

Chladný večer nastal už,
Studí jako tmavá tuž,
Jen mě něco zahřívá
A není to má peřina,
Nezahřívá jen mé tělo,
I když by to jistě chtělo…
Nevěřila jsem tvým očím,
Že do nich tak rychle skočím,
Jistě se opět zklamu,
Zažila sem hodně klamů
A zase věřím v opak,
Ty jen říkáš, neboj..no tak…
Třeba zasloužíš si jinou,
Tys vybral mě, není to však mojí vinou,
Říkáš mi furt „balim tě“
A v očích nemáš zradím tě,
Já ti věřím lásko moje,
Chci být jenom navždy tvoje!
Autor Gamy, 26.10.2005
Přečteno 294x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zmatek , pochybnosti, doufání, všechno v tom máš! Počínající vztah, tak držím palce.80

27.10.2005 08:14:00 | Krtica

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí