Co je láska?

Co je láska?

Stav tranzu, míchaný s šílenstvím?
Radost snoubená se zlostí?
Nevědomý vědomě citěný?

Láska je přátelství...
Její znásobené poznání...

Jako zbraň může plodit
násilí i milování...

Může zabíjet i tvořit
nový život nebo smrt...

Ale co je důležitější?
Láska! Kde je?

Kde se ukrývá to tajemství?
V tobě, krásko věčnosti?

V mých očích slz už není,
jenom štěstí se v nás mění
na obrazy?
Slova vzpomínek?
Autor Raziel PsyDearth Characith, 18.05.2009
Přečteno 462x
Tipy 6
Poslední tipující: Psavec, labuť, 6thSun
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ta první věta mluví za vše!!! A moc se mi líbí.

18.05.2009 12:55:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí