Láska

Láska

Anotace: Láska je krásný cit jenž každý znás chce mít.

Od té doby co tě znám krásný pocit v srdci mám,moje srdce pro tebe bije,jen díky tobě dál láska má žije.Jen díky tobě klidná je má mysl jen díky tobě život má smysl.Jen pro tebe se do tmy vrhám,jen pro tebe květiny trhám.
Autor FORY11, 27.10.2005
Přečteno 426x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí