Hospodský žalozpěv

Hospodský žalozpěv

Anotace: Zpívám či zmírám...

Myšlenku na tebe určitě nezabiji,
dokud se v hospodě pořádně neopiji,
tak chlastám jako Dán.

V duchu se ptám: 'Jak to asi skončí?'
hospodský dnes pivo rychle točí,
už nese další džbán.

Ztratil jsem v naší lásku víru,
dštím kolem sebe oheň a síru,
na tebe nadávám.

Konečně se vysvobození blíží,
hlava se motá, oči se mi klíží,
pod stůl se propadám.

Přesto na tebe nemohu přestat myslet,
v hlavě je stále tvůj zvonivý hlas slyšet,
děsně tě postrádám.

Pochopil jsem, že dokud ještě žiji,
myšlenku na tebe určitě nezabiji,
jako vždy prohrávám.
Autor petříček, 18.05.2009
Přečteno 316x
Tipy 6
Poslední tipující: Giginka, Charibeja, Kapka, labuť
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nádherně popsané!! =) ovšem je fakt, že alkohol k dlouhodobému zapomnění a otupění bolesti, nepomůže..

24.06.2009 17:02:00 | Giginka

Vzmuž se chlape, žádná z nás za ztvrdlá játra nestojí... :o)

18.05.2009 15:47:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí