Za zavřenými "očami" :)

Za zavřenými "očami" :)

Anotace: ...co k tomu dodat?

Jenže ty nejsi někdo, kdo by se dal jen tak popsat slovy.
Těžko se to pravé v mysli loví.
Když před sebou tvůj půvab na obrazech mám.
Bez tebe jsem a přes to nejsem sám.
Jsem s tebou vždy, když zavřu oči.
Film o tobě se přehrává uvnitř mojí hlavy.
V tom kinosále dějin.
A svět se točí...
...snad trochu tak jak chceš ty. Protože to si já přeju nejvíc!
Autor Cybermud, 18.05.2009
Přečteno 395x
Tipy 5
Poslední tipující: maranika, Bíša, Kapka, Mbonita
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

lahodná
plná snů..Tvých dnů..
ST

18.05.2009 16:41:00 | Mbonita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí