Přečtení

Přečtení

Anotace: črta

přečetl ji
jak se čte
katalog Ikea

(v jednoduchosti krása
a za rozumnou cenu
no neber to)

a ona pocítila nenávist
protože přece není
tak lehké ji složit
je přece podobna hlavolamu

(raději ježek v kleci
než Rubikova kostka
tajemství ukryté uvnitř)

a proto vyhodila
jeho srdce z okna
až spadlo do bláta

on ho sebral beze slov
i když ji přečetl
měl ji stále rád
a ona ho koneckonců velice milovala
ač nesnesla pravdu

ale co záleží na lásce
když jsme odhaleni?
nikdo nechce stát
nahý v průvanu

láska bez tajemství
umírá
Autor Maro Deives, 18.05.2009
Přečteno 324x
Tipy 17
Poslední tipující: PIPSQUEAK, CULIKATÁ, Terčisko, Bíša, Anastacia-Jane, Psavec, Kapka, Demedalex, hanele m., Mbonita, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pravdivá, též se mi líbí...*:)

23.09.2010 09:45:00 | PIPSQUEAK

pro mne zajímavě pojaté téma lásky, líbí se mi

18.05.2009 17:28:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí