Miluju,když...

Miluju,když...

Anotace: miluju,kydž...:)

Sbírka: Ze Srdce

Miluju, když večer usínáš,
Miluju, když se na mě podíváš.
Miluju, když kytku mi podáváš,
Miluju, když z dálky zamáváš.
Miluju, když jen tak za mnou přijdeš,
Miluju, když do místnosti tiše vejdeš.
Miluju, když pohladíš mne
a nejvíc ze všeho miluju,
když políbíš mne.
Autor Kakušín, 18.05.2009
Přečteno 698x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí