stromořadí

stromořadí

Anotace: tobě snad....

Ve stínu stromořadí
v stmívání
jsem ten co dlaní hladí
tvý vlasy havraní
čas jak řeka kolem pádí
já mezi potkany
potkal jsem ten lék na rány

Stačí mi v dávkách malých
bez zapití
tinktury zemí dálných
a vlčí vytí
neumí tolik jitřit city
jako ta láska tvá
co se mnou udělá?

Ve stínu stromořadí
tam mezi topoly
už tolik nebolí
svět kolem nás....
Autor zenge, 18.05.2009
Přečteno 295x
Tipy 11
Poslední tipující: ziriant, Rolnička, raďo, Mario de Janiero, Mbonita, Radek.oslov.Šafárik, Házté
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..když mám někdy světobol, vylezu si na topol...

22.05.2009 07:31:00 | Mario de Janiero

v male najdeš moc

19.05.2009 19:07:00 | Radek.oslov.Šafárik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí