Pomněnky

Pomněnky

Anotace: 18.5.2009

Ponořil jsem se do hlubiny
modravých očí z pomněnek,
co běžně rostly u pastviny.
Dnes jsou tak vzácné navenek.

Utopil jsem své oči ve studánce
blankytně modrých zorniček.
Krásných jak něžný dopis v schránce.
A žhavých jako ohníček.

Smočil jsem ústa v mělké tůni,
sladce se napil z rudých rtů.
Z květů tvých vlasů nasál sladkou vůni
a chtěl tak zůstat do konce svých dnů.
Autor Sicco, 19.05.2009
Přečteno 372x
Tipy 5
Poslední tipující: kikis, Kapka, labuť, Zelená okurka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezké - ST.

19.05.2009 23:48:00 | Kapka

Krásně láskové verše...

19.05.2009 16:16:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí