S kým spíš?

S kým spíš?

Anotace: nic moc... to jsem psala na praxi... nudila jsem se a myslela na špatné věci... :-(

Vyšla luna nad lesy,
můj milý šel spát,
co asi teď přeje si,
když nesmíme se znát.

Tvůj spánek znám,
je poklidný
a že spíš sám
mne uklidní.

Však jednou,
až budeš spávat s ní,
tou prázdnotou
mé srdce se rozlomí.

Té doby se dožít nechci,
bez tebe už nemohu žít,
klidně ti dám všechno přeci,
nebudu tě už nikdy mít!
Autor loverose91, 19.05.2009
Přečteno 429x
Tipy 1
Poslední tipující: 11prdelka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí