Princ

Princ

Anotace: ...

Byl jsi ten princ kterého jsem si vysnila!
Proč jsem lásku mezi námi tak sprostě zabila?
Nebaví život mě bez tebe,
chtěla bych tě zpět.
Tebe to však nebere,
prý že jsi se ve mě splet!?

Co jsem si naivka myslela?
Že bez tebe mi bude líp?
Nejsem dokodalá,
a chtěla bych to všechno zpět vzít.

Mohu už jen doufat, v lepší nový začátek,
ale kdy nastane můj nový počátek?

Loučím se s tebou na chvíli,
třeba se naše srdce někdy opět k sobě uchýlý...
Autor kdo.to, 19.05.2009
Přečteno 308x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí