Princezna

Princezna

Anotace: ONA ví ... :)

Pověz mi princezno,
copak to znamená,
když Jsi tak blízko
a přitom tak vzdálená.

Snad šíp to Amorův
zasáhl srdce mé,
jak mám mu odolat,
když nejsem z kamene.

Pověz mi princezno
i šeptat smíš,
o kom Ty v noci
potají sníš.

K překrásným očím Tvým
a úsměvu z perel,
jak býti o kus blíž,
kdybych já věděl.

Řekni mi princezno
tak krásně snědá,
proč myslím na Tebe,
když spát se nedá.

Houpeš mým světem,
jen o Tobě sním,
pověz zda o kousek
blíž k Tobě smím

Přestaň se bát
a pojď ke mě blíž,
nemusíš šeptat
i mlčet smíš.

Můžu Ti šeptat
sladká slova,
třeba hned teď
a zítra znova.

Pojď ke mě blíž
s pohledem svým
a já Ti řeknu,
o kom já sním.

Můžu Tě laskat
po Tvých vlasech,
třeba hned teď
a zítra zase.

Tak pojď ke mě blíž,
ať na dosah mám,
princeznu kterou
tolik rád znám.

Můžeš se zlobit
a můžeš se smát,
lepší než lži
je pravdu znát.
Autor tuleby, 23.10.2004
Přečteno 1589x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (4x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí