Poslední dotek

Poslední dotek

Anotace: Smutek se do duše vkrádá, odcházíš a já šeptala bych jak moc mám Tě ráda, však nepatří mi srdce Tvoje a jiná bude Ti mávat vstoje.

Dneska jsi se mě naposledy dotknul
a mě se pohnul celý svět
a teď do dálky odcházíš mi
a za dlouho se vrátíš zpět.

Ten pohled Tvůj a dotek,
co utkvěl mi na dlani,
mi Tě pokaždý připomene
s večerem i novým svítáním.

Slza stéká po mé tváři,
proč odcházíš právě teďka,
kdybych tu moc zvláštní měla,
vrátila bych Tě zpět hnedka.

Však musíš, školení Tě čeká,
tomu se vyhnout nedalo,
srdíčko svírá se v hrudi mé
a rádo by ve Tvém zůstalo.

Vzpomínej na mě jako já na Tebe,
přestože budem daleko od sebe
a ať Tvůj každý další nový den
je prožitý co nejlíp jen.
Autor grázlík, 27.10.2005
Přečteno 448x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Pokud se ti vrátí, tak není proč si tak srdceryvně zoufat...

28.10.2005 18:17:00 | Krtica

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí