O tobě

O tobě

Anotace: ...

Pivem jak šťávou léčíš svůj žal,
jinak bys smutek, prohru neustál.

Něco ti nejde - tobě to nevadí,
chlastti vždy tak skvěle poradí.

Kámoši přijdou budou zas,
na lásku pak až zbyde ti čas.

Ruce si promneš, pivo si podáš,
nemáš slinu? Rychle ji dodáš.

O řečích nesmyslných se bavíš,
že j ti volám, píšu ... neslyšíš.

Hospod nenecháš, rád se bavíš,
dělat šaška všude se snažíš.

A je ti jedno - nemáš strach,
že naše pohádka skončí ve hvězdách.
Autor andrea.milous, 20.05.2009
Přečteno 455x
Tipy 4
Poslední tipující: Matty09, V e r u n k a, Emira
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Řeklas, že ho klidně necháš, aby tě zničil.... přála bych si, aby se to nestalo.

21.05.2009 19:38:00 | Gina Rocca

Kdyby to šlo, nechat ho jít ...

21.05.2009 15:52:00 | andrea.milous

Ocenuji zajimavou hlavni ideu:-) T

20.05.2009 23:39:00 | Matty09

evidentně si vystačí sám, tak ho nech jít :) St

20.05.2009 20:57:00 | Emira

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí