Zbláznilo se mi srdíčko

Zbláznilo se mi srdíčko

Anotace: Srdce se zbláznilo, všechno se otupilo ve mě, netoužím po ničem, než obejmout Tě pevně, do očí se Ti dívat, celičkýho Tě líbat, však to bys nesměl odcházet a v jiné lásku nacházet..

Zbláznilo se mi srdíčko,
né moc a ani maličko,
celý si přeje patřit Tvému
a nemít před Tebou žádnou trému.

Proč cesta k Tobě zatáčkama vede,
proč srdce mé je smutné a tvář se na Tvou směje,
proč mi scházíš a to jsi pryč jen chvilinku,
proč v srdci mém zanecháváš tu nejkrásnější vzpomínku.

Zbláznila jsem se do Tebe celá,
asi už víš, co to se mnou dělá,
ta láska moje k Tobě s kterou Tě sleduju,
nemůžu prostě za to, že moc Tě miluju.

Až večer budu uléhat a na nebe se dívat,
budu si tě přát u sebe a celýho Tě zlíbat,
hladit Tě a miláčku Ti šeptat
a pak už Tě jenom na tělíčku lechtat.

Přeju Ti všechno dobrý, hezký dny a krásný noci,
ať nikdy nezažiješ jen smutný pocit,
jsi moje stěstí, jsi můj sen,
přestože budeš daleko zůstaneš ve mě jen.
Autor grázlík, 27.10.2005
Přečteno 934x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (8x)

Komentáře

Až si tou bolestí projdeš a zocelená vykročíš vstříc dalším poznáním, doufám, že nezanevřeš na veršování! A stejně vroucně, nám popíšeš všechny krásy světa...

28.10.2005 18:16:00 | Krtica

hmm.,nevím co k tomu říci, je to smutné velmi, ale v životě to tak chodívá

28.10.2005 11:33:00 | Kubino 2

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí