Oba muži

Oba muži

Anotace: Pozor, je to o homosexualitě!

Oči modré jako nebe,
teď víčka přikrývají,
tlumený sten vydal znovu ze sebe,
a další se pomalu ze rtů vykrádají.

Když líbá ho na rty a pak laská jeho kůži,
sténavou hudbou jeho hlas hraje,
je mu jedno, že jsou oba muži,
jeho jméno za zástěrou stenů vykřikuje.

Zpocená těla, rozpálená kůže,
kolem poházené věci.
Kdo za tím stojí, kdo za to může?
Láska přeci.

Autor Elie, 20.05.2009
Přečteno 348x
Tipy 4
Poslední tipující: WAYWARD, Shnecek, Emira, myší královna
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...tak to má být,nemáme psát jen o sobě,na to jsou deníčky ;)

21.05.2009 15:50:00 | WAYWARD

Já také ne,já jsem holka a nejsem ani na holky a přesto mě to napadlo =)

21.05.2009 13:10:00 | Elie

...za téma tip a to nejsem gay

20.05.2009 22:48:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí