Colorblind

Colorblind

Anotace: Bez něj jsem byla barvoslepá

Sbírka: S láskou v zádech

Dal jsi barvy mému žití
Jsi můj princ a jsi mé krytí
Jsi mé nebe bez mráčků
Děkuji Ti, miláčku

Ač je to sen, ač je to hřích
Kde bez Tebe teď byla bych?
Tělo v rakvi, písek v urně
Žít bez Tebe jde jen pochmurně

Jsi má paleta pestrých barviček
Jsi silné tělo a já tvůj malíček
Jsi město plné panáčků
Děkuji Ti, miláčku

V noci za mnou příjde stvůra
Černobílý sen, černobílá noční můra
Ale když jsi se mnou, barevný je svět
Jako ten vonný... levandulový květ
Autor wigi.sama, 20.05.2009
Přečteno 466x
Tipy 3
Poslední tipující: Chancer, Emira, Kapka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Přeji ti krásnou duhu :-)

21.05.2009 17:26:00 | Chancer

moc krásný:)

21.05.2009 10:58:00 | Emira

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí