Naše budoucnost...

Naše budoucnost...

Anotace: S ní jsem ten nejšťastnější na světě... napsal sem o ni mnoho smutných básní, nyní už můžu konečně psát ty veselé :))

Já a ty…
Čtyři stěny,
Jedna matrace,
Žádná frustrace …
Hodiny plné líbání,
Hlazení, smíchu a mazlení.
Dny plné radosti,
Noci plné vášně,
Bez tebe chvíle žalosti,
S Tebou opět neuvěřitelně krásně…
Podáš mi ruce,
Políbíš mě…
Tím pohladíš mé srdce,
Řekneš, že miluješ mě…
Jedna hodina s Tebou,
Je jako minuta bez Tebe,
Bez tebe nejsem sám sebou,
Jsem jako slunce bez nebe…

Vidím Tebe v budoucnosti,
Krásnou milující, milovanou…
Stejně jako v přítomnosti,
Ale tam jsi už mou ženou…
Tři malé děti,
Velký dům se zahradou,
Já vynáším smetí,
Poté líbám svou ženu milovanou.

Láska, štěstí, krása, sen…
To je s Tebou strávený jeden den…
Líbání, hlazení, mazlení a to moc,
To je s tebou vášně plná noc…
Oči plné štěstí, úsměv co promění se v zář,
To je tvá překrásná, roztomilá tvář…

Bez Tebe už nikdy nic,
Já nepřeju si víc,
Jen Tebe navždy mít,
A tím svůj krásný sen navždy snít…
Autor Kamen s.r.o., 21.05.2009
Přečteno 390x
Tipy 2
Poslední tipující: BARBYE
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Přeji vám oběma, at to klapne a dopadne jako v básničce...

21.05.2009 14:24:00 | BARBYE

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí