Je to jako ....

Je to jako ....

Anotace: Jake to je ...milovat Tě ...

Je to jako zázrak, když zhroutí se Ti smysly
srdce ti buší a myslíš jen na nesmysly.
Je to zvláštní, tak jako když pírko vzduchem lítá
občas i bolí to, jako když se nedýchá.
Je to ta chvíle, co poznal snad každý
a kdo snad ne tak pro ni i vraždí.
Je to jako, když ohen dotkne se a nespálí,
je to ten pocit, co s časem se už nevrátí.
Je to přesně to co tu vzduchem letí,
když pustí Tě tak zas na zem sletíš.
Je tolik slov jak můžeš to popsat,
je to jak trn co z ruky nemůžeš dostat.
Je to jako najít vše a vše strati zároven,
oči pak vzplanou ti jako pochoden.
Jestli znáš pocit, ten co myslí mapuješ...
pak ANO, také Ty někoho miluješ ...
Autor black_and_red, 27.10.2005
Přečteno 477x
Tipy 2
Poslední tipující: Nút
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

mooc klásné.. :-)

05.03.2006 21:00:00 | Kamili

Hezké :o)

31.10.2005 16:10:00 | WWW

Jo , to je ono! Přesná definece lásky! Vítám na Literu!

28.10.2005 19:27:00 | Krtica

moc dobrý,to se mi fakt líbilo

27.10.2005 19:11:00 | aluša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí