zima s tebou

zima s tebou

Anotace: někomu s kým je mi prostě krásně:-)evě

poď se mnou běhat do sněhu
svítit si svíčkou nahá
a pára skrejvá tvou něhu
jak po tobě zima sahá
utečem ji spolu
krustou namrzlou
k nám nebo k tobě domu?
snad vrátka nevrznou
naši nechoděj tak brzo spát
a ani vaši ne
nechci se před nima červenat
neříkej, že si někdo nevšimne
když budem nahý
s párou u pusy
těla studený, plíce vlahý
a ledem, jak se lepí na vlasy
poď, není až taková zima
Autor kulishak, 27.10.2005
Přečteno 311x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Paráda, jen ji pak nezapomeň zahřát! :-)))

27.10.2005 19:27:00 | Krtica

I uprostřed ledové jeskyně
se můžeš zahřát...
a to teplo není ve víně ;o)

Moc krásná...

27.10.2005 19:22:00 | Cecilka

je to milý moc se mito líbilo

27.10.2005 19:04:00 | aluša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí