o tobě

o tobě

Anotace: láska taky bolí

Máš pro povinnost sedmý smysl,
pro lásku žádné nadání.
máš jasný směr a jasný cíl,
nehodláš ztratit žádný díl.
Když nejvíc máš,tak nejvíc ztrácíš,
tohle snad nikdy nepochopíš.
Ztráty a nálezy,kdo se v tom vyzná,
oprava bez záruk nebývá jistá.
Opravit nelze co zlomeno je nastokrát,
vyhodit to můžeš akorát.
Vyhodíš,uklidíš a jedeš dál,
jen silní vítězí,tys jejich král
Autor aluša, 27.10.2005
Přečteno 426x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tohle přesně platí na pár lidí které znám!

27.10.2005 19:25:00 | Krtica

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí