Schovals ji...

Schovals ji...

Anotace: Hledám lásku, ztratila se, zapadla do nejtemnějších koutů, jsem cholerik co už tě nemiluje, ale nedovede si představit život bez tebe...

hledám, hledám..
nenacházím.
něco
v polámaném srdci schází

Ztratil jsi se ?
zmizels mi
v krvi ležím na zemi

kam jsi dal mou lásku k tobě ?
jaktože se vytratila
teď už ležím v zemi, v hrobě
a k tobě bych se nevrátila....
Autor Likynka, 21.05.2009
Přečteno 349x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí