Co všechno pro mě znamenáš

Co všechno pro mě znamenáš

Anotace: Co pro mě jsi...

Jsi má můza, jsi můj anděl
ty jsi všechno, co jsem nikdy neměl.
Jsi mé všechno v záři svíčky,
jsi to co ukrývám za víčky.
Jsi ten motýl co tu lítá,
co ho ani tma nechytá.
Jsi ta bouře co se vznáší,
plamen kásky mi přináší.
Pak i ohen zchladne na dotek
když zachytí s o tvůj pohled.
Pohled očí tvých, hvězdy zhasíná
dotyk ruky tvé mi srdce rozhýbá.
Jsi ten důvod, proč mé srdce zmírá,
možná léčba nezabírá.
Nech mou duši,něch mě Pane..
z té lásky se snad dostane
neukončím hned své bytí,
ikdyž jen pro něj mi stojí žití
Už je toho všeho moc.
Sbohem Lásko...Dobrou noc
Autor black_and_red, 27.10.2005
Přečteno 386x
Tipy 2
Poslední tipující: Nút
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Teď ještě dvě noční, v pondělí dospat. Co tak v úterý cournout ještě krámy a jít pak na Picu ? Buli :-)

15.12.2006 19:39:00 | Buližník

Dobře rozběhnutá s dobrým nápadem, jen tou horlivostí i chybičky naskákaly... Oprav si to , klikni na slovo EDIT, je vpravo, vždy jen u tvé básně a můžeš provádět změny..

28.10.2005 19:34:00 | Krtica

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí