Chtít...

Chtít...

Anotace: Někdy je lepší raději nic nechtít v nic nedoufat.

Chtěla jsem věřit ve tvé slzy,
chtěla jsem doufat na zázrak.
Chtěla jsem si myslet, že něco se změní brzy,
chtěla jsem vidět v každém tvém gestu lásky náznak.

Nyní již nedoufám,
jsem jistá si tím,
že mne se láska vyhne.

Nyní si již nezoufám,
nikoho neprosím,
ať se mým životem mihne.

Chtěla jsem získat pro sebe city,
chtěla jsem věřit, že je mohu mít.
Chtěla jsem bez prošení navštívit cizí byty,
chtěla jsem i přes den mít možnost snít.

Nyní, tak samotná,
dál kráčet mám,
snad životem.

Nyní, tak marnotná,
já ráda všechno dám,
jen za to moci býti prorokem.

Chtěla jsem chtít,
ač jsem věděla, co nelze mít.
Chtěla jsem tě pro sebe,
ač věděla jsem, že tě tím zničím -
a tvé srdce následně zahodím...
Autor Mania Dardeville, 21.05.2009
Přečteno 406x
Tipy 1
Poslední tipující: CyaNide
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí