Jsi to ty!

Jsi to ty!

Anotace: ...

Jsi Ten, který při pohledu svůdně na mě mrká
Ten, který mě sexy tahy do naha svlíká
Ten, jehož úsměv dělá s mojí duší divy
Ten, který nese na mém štěstí podíl viny.

Jsi ten, který zvolá počkat, mám tu holku rád
ten, který s mými city chce si něžně hrát
ten, jehož chůze, pohled, gesta mě rajcujou
ten, který nejradši by snědl mě a celou

Má mě rad, taková jaká jsem -
Jsi to ty!
Autor klajusenka, 21.05.2009
Přečteno 603x
Tipy 4
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Bíša, agent006
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí