Kousek nebe

Kousek nebe

Anotace: Báseň o lásce,o strachu ze sklamání a o kousku nebe,který máme všichni v sobě.

Když tě láska bodne do srdce,
neváhej a běž za ní.
Když ti láska šeptá lehce,
utíkej po stráni.
A přej si být pták,
vyletět do oblak.
Neboj se zklamání,
Vždyť utíkáš po stráni.
Co by se ti mohlo stát?
Ach,já chci být mrak.
Mrak co po obloze uhání,
jako ty teď po stráni
a láska tě dohání.
Uf, je to tak.
Neboj se a běž,
tohle je život a né lež!
A láska se na tebe dívá,
usmívá se!
Nebo neusmívá?
Zeptej se sám sebe!
Našel si svůj kousek nebe?
Autor terca111, 22.05.2009
Přečteno 410x
Tipy 1
Poslední tipující: MalaIzis
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc se mi to líbí, jen tak dál.

29.06.2009 08:17:00 | MalaIzis

Láska i nebe
Jsou kouzlem
Co hřeje

I zazebe...
------------------------

Vítej mezi námi :o)

22.05.2009 10:38:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí