Pro Tebe

Pro Tebe

Anotace: Je to jen a pouze z mé hlavy takže používání mých slov ZAKÁZÁNO!!!

Slunce zapadá, koukám na nebe,
jaká bude noc bez Tebe?
Usínám a v hlavě Tě mám,
dnes v noci nebudu sám.
Myšlenky v hlavě se mi točí,
umřel bych pro Tvé modré oči.
Za Tvuj úsměv srdce jásá,
jsi muj anděl a má spása.
Miluji Tě moc a moc,
Děkuji Ti za každou noc.
Autor agent006, 22.05.2009
Přečteno 793x
Tipy 5
Poslední tipující: Zorenka Ježková, 11prdelka, Haniéčka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (4x)

Komentáře

Ano,je úžasně nádherná a já se přidávám k obdivovatelům!

16.05.2010 15:12:00 | Zorenka Ježková

Děkuji, že se Vám to líbý, mam radost.

25.05.2009 19:46:00 | agent006

Tak ta je strašně krásná, moc zamilovaná! ST!

22.05.2009 22:22:00 | Haniéčka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí