Jednou

Jednou

Anotace: Co dodat...

Jednou jsme se setkali
Na cestě životem
Naše city se protkali
A my bez sebe dál nemůžem

Jsme jako květy a slunce
Co bez sebe nemohou žít
Jsme dvě srdce
Co bez sebe nemohou bít

Když nejsi semnou
Srdce mé stůně
Den je najednou tmou
Chybí mi tvá vůně
Autor Bari, 22.05.2009
Přečteno 456x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí