Jaro zamilovaných slov

Jaro zamilovaných slov

Anotace: O tom, že když někomu každý den neříkáme, že ho milujeme, neznamená, že to tak není...

Promineš mi, doufám, lásko moje,
Občas že si ponechávám slova svoje
Láskyplná, do něžných vět daná -
Tebou jistě více byla by vítaná

Že listopad nemám, omlouvám se,
V mých rtech, by sloužil tvé nedozírné kráse
Listím, padajícím z lípy staré -
S tebou naštěstí však každý den je jarem
Autor Paulie, 22.05.2009
Přečteno 489x
Tipy 2
Poslední tipující: NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezké a zní mi to upřímně.

24.05.2009 09:49:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí