Z černobílé fotografie jsi včera na mě mrkal

Z černobílé fotografie jsi včera na mě mrkal

Anotace: a dnes je den plný barev a lidé jsou tak slepí a my dva se nikdy nepotkáme. A zbyde mi jen ten černý obrázek, na němž žiješ ty.

Po řádcích.
Sčítám slova, píšící tvůj osud.
Křídla svého hlasu ostříhal jsi.
Pozpátku v tobě číst neumím dosud.
Mám ale ještě dva tajné pokusy.

Ve vlasech.
Hledám dvě pírka v černém závoji.
V havraním pohledu odlesk tmy.
Vzpomínky usedly, do vlasů malují
ten samý pochmurný odstín temnoty.

V srdcích.
Maluji na klíně své představy.
Na bílém papíře stojí
Dvě rozmazané černobílé postavy,
Jimž srdce se nikdy nezahojí.
Autor SWEET13, 22.05.2009
Přečteno 274x
Tipy 1
Poslední tipující: Oťas
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí