Nevhodná láska

Nevhodná láska

Anotace: O lásce k muži,jež byl o mnoho let starší.

Žiju tady nebo tam ?
Je to výhra nebo klam ?

Našla jsem sousto nebo si
mohu vydechnout ?
Našla jsem jemnou vůni,
jež nemůžu nechat vyprnout.

Je to bílý tulipán,
který jen tak neodkvete.
Co všichni koukáte?
Dost už odejděte.

Mám ráda tvoje vousy,
jěž jsou skoro šedivé.
Mám ráda tavoje vlasy
jsou úžesně měnivé.

Hledám kousky tvého srubu.
Snad opřu se o část dubu.

Nemám ráda mráz a nudu.
Jak daleko s tebou pudu ?

Je mi špatně,
když tě nevidím.
Já Tvé rovnováze
závidím.

Je mi dobře,když jsem u tebe.
Jako bych se vznášela až do nebe.
Autor repi, 22.05.2009
Přečteno 376x
Tipy 1
Poslední tipující: Caracol
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

láska sama o sobě není nikdy nevhodná... nevhodnou si jí děláme jen mi sami, "pravidla", jichž bychom se měli držet, tradice a kdoví co ještě........Ale o tom láska není...

23.05.2009 04:02:00 | Caracol

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí